Priručnici | Besplatni propisi | Državni praznici | Besplatni obrasci | Registar sl. glasila | 100 pitanja i odgovora | Savetovanja

O adresaru

Treba Vam sudski prevodilac/tumač?

 

Pokrenuli smo informativni projekat Adresar prevodilaca/tumača, kako bismo omogućili pravnim i fizičkim licima da pretraže bazu sudskih prevodilaca/tumača, kako bi lakše izabrali prevodilaca/tumača za svoje poslovne potrebe.

Treba Vam prevodilac/tumač koji će prevesti i verifikovati tekst na engleskom, ruskom, nemačkom, španskom, italijanskom, francuskom, kineskom, grčkom, švedskom, turskom, mađarskom ili nekom drugom jeziku. Treba Vam sudski prevodilac/tumač u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili nekom drugom mestu u Srbiji?

Na pravom ste mestu! Na našem portalu, nalazi se blizu 3.000 prevodilaca/tumača i kancelarija za prevodilačke usluge, sa ažurnim poslovnim i drugim korisnim informacijama. Takođe, možete pogledati koji Vam je prevodilac/tumač teritorijalno najbliži, kako ne biste gubili svoje dragoceno vreme.

Svesni smo da je uloga sudskih prevodilaca/tumača veoma zahtevna, te ćemo se truditi da svakodnevno razvijamo ovaj informativni portal, kako bismo svakom posetiocu pomogli u potrazi za saradnikom za ovu osetljivu oblast.

Ako je pored adrese i opisa naznačena opcija “verifikovan”, to označava da su podaci tačni, potvrđeni i uređeni od strane konkretnog prevodioca/tumača.

U polju za pretragu ukucajte ime prevodioca/tumača ili prevodilačke kancelarije i/ili izaberite mesto i dobićete listu prevodilaca/tumača pod tim imenom i/ili na toj lokaciji.